Zakup izložbenog mjesta na MEĐUNARODNOM SUSRETU STRUČNJAKA ZA PLINnajvećoj konferenciji i izložbi na temu plina i LNG-a u JI Europi – pružit će vam priliku da se sastanete s vodećim međunarodnim igračima iz sektora plina i UPP-a. Tijekom prethodnih 37 izdanja MEĐUNARODNIH SUSRETA STRUČNJAKA ZA PLIN omogućili smo poslovno povezivanje više od 17.000 stručnjaka iz sektora, iz više od 30 zemalja, ali, što je još važnije, pomogli smo u stvaranju novih partnerstava, novih poslova i uvijek smo se lijepo proveli u Opatiji!

Prednosti izlaganja na SUSRETU STRUČNJAKA ZA PLIN (10. – 12. 05. 2023, Opatija):

  • pristup mobilnoj aplikaciji skupa prije početka događanja pomoći će vam da postignete vidljivost i dogovorite sastanke prije dolaska na skup
  • vaš privatni stol s 2 stolice za sastanke 1-na-1 označen nazivom vaše tvrtke
  • promocija objavljivanjem naziva tvrtke kao izlagača u mobilnoj aplikaciji događanja, brošuri SUSRETA prije skupa, u Zborniku radova (tiskanom primjerku i e-Zborniku) i u brošuri koja se dijele na skupu
  • promocija emitiranjem promotivnog videa tvrtke na videozidu i objavljivanje naziva tvrtke na roll up plakatu SUSRETA tijekom sva tri dana događaja
  • praćenje edukativnih i inovativnih prezentacija stručnjaka iz industrije plina, UPP-a i niskougljičnih rješenja
  • brojne mogućnosti umrežavanja tijekom organiziranih društvenih aktivnosti, poput večernjih domjenaka i pauza za kavu

REZERVIRAJTE SVOJ ŠTAND ovdje I DOBIT ĆETE IZRAVAN PRISTUP KLJUČNIM DONOSITELJIMA ODLUKA!

Predstavite najnovija dostignuća i tehnologije tvrtke pred 600 stručnjaka za plin, UPP i energetiku, predstavnicima 200 plinskih i energetskih kompanija, 70 govornika i 40 izlagača iz Hrvatske i još 20 zemalja.

POSTANITE SPONZOR VODEĆEG MEĐUNARODNOG PLINSKOG DOGAĐAJA!

Sponzorstvo pruža idealnu platformu za pozicioniranje Vaše kompanije kao lidera u industriji te osigurava najveću vidljivost brenda prije skupa, tijekom održavanja skupa i nakon održanog skupa pred ključnim igračima u cijelom vrijednosnom lancu plina, UPP-a i niskougljičnih rješenja.

Detaljne informacije u svezi raspoloživih sponzorskih paketa dostupne su na upit.

OBJAVITE OGLAS U ZBORNIKU SAŽETAKA RADOVA

Zbornik sažetaka radova distribuira se u 500 primjeraka svih sudionicima međunarodne konferencije i izložbe. Oglas možete objaviti na unutarnjim stranicama Zbornika.

Više o cijenama i uvjetima oglašavanja saznajte na ovdje.

Prijavite rad na jednu od tema konferencije i sudjelujte aktivno u programu utjecajnog međunarodnog  skupa! Više o temama konferencije pročitajte u Pozivu autorima. Sažetak rada možete poslati putem obrasca za prijavu rada.