Oglašavanje

OGLAŠAVANJE U ZBORNIKU RADOVA

Zbornik radova je jedan od najvažnijih marketinških alata na Međunarodnim znanstveno-stručnim susretima stručnjaka za plin i distribuira se u 500 primjeraka svih sudionicima međunarodne konferencije i izložbe.

Zbornik se sastoji od knjige i elektroničkog Zbornika a sadrži program konferencije, program izložbe plinske opreme i informacije o svim aktivnostima.

Tiskani primjerak Zbornika sadrži sažetke svih znanstveno-stručnih radova i okruglih stolova konferencije s podacima o autorima, program konferencije, nacrt izložbenog prostora i popis svih izlagača abecednim redom s navedenim pripadajućim oznakama zakupljenih izložbenih jedinica te oglase oglašivača.

E – Zbornik sadrži cjelovite znanstveno-stručne radove i prezentacije okruglih stolova, program konferencije, sve gore navedene podatke o izložbi plinske opreme i oglase oglašivača.

Cijene za 1 stranicu veličine A4:

Pozicija Cijena, HRK
Naslovnica 3.800
Omot-zadnja stranica 3.000
Omot-unutarnje stranice 2.500
Unutarnje stranice 1.500

Na sve cijene obračunava se PDV po zakonskoj stopi.

Za informacije o raspoloživosti pojedinih pozicija za oglašavanje u Zborniku možete kontaktirati direktoricu Anitu Baričević na telefon 01/6189-590 ili putem elektroničke pošte na anita.dubravicabaricevic@hsup.hr.

SPECIFIKACIJE OGLASA:
–  tip datoteke: PDF, JPG
–  dimenzije: A4 (širina: 210 mm, visina: 297 mm)
–  napust: 3 mm sa svih strana, postaviti rezne oznake
–  rezolucija: 300 dpi
–  format boja: CMYK

Oglas je potrebno, prema zadanim specifikacijama, poslati najkasnije do 20. ožujka 2018. na opatija@hsup.hr.

Rok za plaćanje oglasa je 14  dana nakon primitka fakture. Otkazivanje oglasa moguće je napraviti zaključno s 20. ožujka 2018.

Za dodatne informacije  u svezi uređivanja  možete kontaktirati tehničkog urednika na zoran.dojcinovic@hsup.hr ili svakog radnog dana od 8  do 16 sati na broj telefona 01/6189-595.

Upit za oglašavanje u Zborniku radova