Oglašavanje

OGLAŠAVANJE U ZBORNIKU RADOVA

Zbornik radova je jedan od najvažnijih marketinških alata na Međunarodnim znanstveno-stručnim susretima stručnjaka za plin i distribuira se u 500 primjeraka svih sudionicima međunarodne konferencije i izložbe.

Zbornik se sastoji od tiskane verzije Zbornika sažetaka i elektroničkog Zbornika cjelovitih radova.

Tiskani primjerak Zbornika sažetaka sadrži sažetke svih znanstveno-stručnih radova i okruglih stolova konferencije s podacima o autorima, nacrt izložbenog prostora i popis svih izlagača abecednim redom s navedenim pripadajućim oznakama zakupljenih izložbenih jedinica te oglase oglašivača.

E – Zbornik sadrži cjelovite znanstveno-stručne radove i prezentacije okruglih stolova i sve gore navedene podatke o izložbi plinske opreme i oglase oglašivača.

Cijene za 1 stranicu veličine A4:

Pozicija Cijena, HRK
Naslovnica 4.000
Omot-zadnja stranica 3.200
Omot-unutarnje stranice 2.700
Unutarnje stranice 1.700

Na sve cijene obračunava se PDV po zakonskoj stopi.

SPECIFIKACIJA OGLASA NA UNUTARNJOJ STRANICI:
–  tip datoteke: PDF, JPG
–  dimenzije: A4 (širina: 210 mm, visina: 297 mm)
–  napust: 3 mm sa svih strana, postaviti rezne oznake
–  rezolucija: 300 dpi
–  format boja: CMYK

Specifikacija oglasa na naslovnici i specifikacije duplerice navedene su u niže objavljenoj narudžbenici.

Oglas je potrebno, prema zadanim specifikacijama, poslati najkasnije do 20. ožujka 2022. na adresu elektronske pošte: opatija@hsup.hr.
Rok za plaćanje oglasa je 14 dana nakon primitka fakture. Otkazivanje oglasa moguće je napraviti zaključno s 20. ožujka 2022.

Za dodatne informacije  u svezi uređivanja  možete kontaktirati tehničkog urednika na zoran.dojcinovic@hsup.hr ili na broj telefona 01/6189-595

Upit za oglašavanje u Zborniku radova

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.