Prijava za sudjelovanje

Prijava sudionika

Naknada organizatoru za sudjelovanje (kotizacija) uključuje:

  • praćenje predavanja i prezentacija u kongresnoj dvorani
  • ulaz u izložbeni prostor
  • primjerak tiskanog Zbornika sažetaka i pristup online izdanju Zbornika radova

Prijavu sudjelovanja moguće je realizirati online ili slanjem obrasca prijave na elektroničku poštu opatija@hsup.hr ili faksom na broj: +385 (0)1 / 4636-735.

Za sva pitanja vezano za prijave sudionika molimo kontaktirati organizatore na br. tel.: 01 6189 592 i 01 6189 593.

Zbornik radova

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati kongresu možete naručiti samo Zbornik radova (tiskano i online izdanje) putem niže navedene narudžbenice.

Tiskani primjerak Zbornika sažetaka sadrži sažetke svih znanstveno-stručnih radova i okruglih stolova konferencije s podacima o autorima, nacrt izložbenog prostora i popis svih izlagača abecednim redom s navedenim pripadajućim oznakama zakupljenih izložbenih jedinica te oglase oglašivača.

E – Zbornik sadrži cjelovite znanstveno-stručne radove i prezentacije okruglih stolova, sve gore navedene podatke o izložbi plinske opreme i oglase oglašivača.

Prijava sudionika

  • Na navedene cijene obračunava se PDV po zakonskoj stopi.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o. kao zajednički voditelji obrade obrađuju osobne podatke sudionika kako bi obradili prijavu i kako bi sudionicima pružili informacije vezane za susret, poslali ponude za aktivno sudjelovanje na susretu te druge slične informacije, uključujući i povezane marketinške materijale, sve sukladno našim Pravilima privatnosti.

Obavještavamo Vas da se događanje smatra javnim te da će biti prisutni snimatelji i fotografi s kojima surađujemo, a fotografije će biti objavljene na našoj Internet, društvenim mrežama i marketinškim materijalima u vezi sa susretom.

U mobilnoj aplikaciji će biti objavljeni podaci sudionika (ime, prezime, radno mjesto, interesi) koji se dobrovoljno prijave u aplikaciju.

Obavještavamo Vas da se imate pravo usprotiviti obradi Vaših podatka u marketinške svrhe, u kojem slučaju postoji mogućnost da nećemo biti u mogućnosti objaviti određene osobne podatke javno ili Vam nećemo moći dostaviti određene materijale, poput newslettera sa podacima o budućim događanjima, uključujući i ovo događanje, s obzirom na to da oni mogu sadržavati i marketinške materijale. U slučaju pitanja, možete nas kontaktirati putem online obrasca ili e-mailom Anita.DubravicaBaricevic@hsup.hr i telefonom na 01/6189-590/592/593.

Banka:
PRIVREDNA BANKA d.d. Zagreb, Radnička cesta 50, 10000 ZAGREB, Hrvatska

Broj računa:
Poziv na br. 3924 IBAN: HR 85 2340 0091 1102 8504 6

Primatelj:
CENTAR ZA PLIN HRVATSKE d.o.o. za savjetovanje i usluge

U slučaju avansnog plaćanja ovjerenu prijavu s potvrdom o uplati treba poslatiputem faksa na +385 (0)1 4636-735, s naznakom “Prijava za konferenciju u Opatiji”

 

SVI SUDIONICI KOJI SU PRIJAVILI SVOJE SUDJELOVANJE NAKON 22.04.2024. DUŽNI SU DONIJETI DOKAZ O UPLATI PRILIKOM REGISTRACIJE U KONGRESNI CENTAR.