Sponzorstvo

MEĐUNARODNI ZNANSTVENO-STRUČNI SUSRET STRUČNJAKA ZA PLIN JE JEDNA OD NAJVEĆIH I NAJUTJECAJNIJIH GODIŠNJIH PLINSKIH KONFERENCIJA I IZLOŽBA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI.

Ovaj skup predstavlja jedinstvenu priliku za sva plinska poduzeća, kao i sve druge kompanije, čija djelatnost je vezana za plinsko gospodarstvo, da predstave svoje aktivnosti, proizvode i tehnička rješenja pred nekoliko stotina stručnjaka, uglavnom menadžera vodećih hrvatskih i europskih plinskih i energetskih kompanija iz više od 20 zemalja te time stvore nove poslovne prilike na dinamičnom tržištu s velikim potencijalom rasta.

Partnerstvo i sponzorstvo ovog etabliranog skupa može pomoći poslovnim potrebama kompanije neovisno o tome je li kompanija već etablirana u regiji pa želi još više osnažiti svoj položaj, ili tek ulazi na tržište plina i želi pokazati ekspertizu i rješenja za prevladavanje izazova plinskog gospodarstva, kao i slučajevima kada tvrtke žele prenijeti neku posebnu poruku ciljnom tržištu.

Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu.
Interaktivni networking, ciljane tematske cjeline i renomirani govornici odlike su skupa što spaja znanost, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno sudjeluju u plinskom gospodarstvu. Ovaj skup pruža sudionicima sve što im je potrebno za osmišljavanje buduće uspješne poslovne strategije.
Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama, izlaganjem napredne plinske tehnologije i dr.

MOGUĆNOSTI MARKETINŠKOG PREDSTAVLJANJA:

  • Partnerstvo, sponzorstvo i suorganizatorstvo izložbe i konferencije
  • Pokroviteljstvo i medijsko pokroviteljstvo
  • Izložba plinske opreme
  • Okrugli stolovi (tehničko-komercijalne prezentacije)
  • Oglašavanje u tiskanoj verziji Zbornika sažetaka radova
  • Izlaganje promotivnih plakata