Izložba

Susret će biti popraćen i najvećom izložbom plinske opreme u srednoj i jugoistočnoj Europi, na kojoj će se okupiti više od 40 domaćih i stranih izlagača, uglavnom proizvođača i zastupnika plinske opreme, kao i brojne druge renomirane tvrtke i kompanije prisutne na tržištu plina.Sudjelovanjem na ovom skupu upoznate ćete se s najboljim praksama i rješenjima čija primjena može omogućiti bolju prilagodbu a time i konkurentsku prednost na dinamičnom tržištu plina.

Ovo je događanje također izvanredna prilika svim sudionicima tržišta plina za komercijalno predstavljanje svoje tvrtke ili organizacije te jedinstveno mjesto za uspostavu kontakata s ključnim kreatorima energetske politike u RH, liderima istaknutih hrvatskih i europskih energetskih subjekata, proizvođačima i zastupnicima plinske opreme, distributerima plina i predstavnicima domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija.

Interaktivni networking, ciljane tematske cjeline i renomirani govornici odlike su skupa što spaja znanost, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno sudjeluju u plinskom gospodarstvu. Ovaj skup pruža sudionicima sve što im je potrebno za osmišljavanje buduće uspješne poslovne strategije.

Pozivamo vas da iskoristite brojne mogućnosti marketinškog predstavljanja tvrtke i  tehničkih rješenja izlaganjem plinske opreme i tehnologije, izlaganjem promotivnih plakata, sponzorstvima, pokroviteljstvima, tehničko-komercijalnim prezentacijama i dr.

MOGUĆNOSTI ZAKUPA IZLOŽBENOG PROSTORA:

1. UNUTARNJE JEDINICE

A 1a   11.400,00 kn
A 1b   11.400,00 kn
B 2,3    7.500,00 kn
Ba 4   20.000,00 kn
C 5-15   8.700,00 kn
D     16-23   6.200,00 kn
E     24-33   5.000,00 kn
F PROMOTIVNI PLAKATI  (pop-up i roll-up) Kongresna dvorana 2.200,00 kn
Izložbeni prostor 1.200,00 kn

2. VANJSKE JEDINICE

G 34 – 35 5.000,00 kn

Na sve prikazane cijene obračunava se PDV po zakonskoj stopi!

Uz zakup štanda izlagači imaju pravo na:

  • kotizaciju za jednu osobu – izlagača
  • Zbornik radova u tiskovini i online izdanju
  • prikazivanje video prezentacije tvrtke u max. trajanju od 5 min. tri puta dnevno u sva tri dana konferencije
  • isticanje imena tvrtke na programu, brošuri i u Zborniku Susreta
  • 4 ulaznice za jednokratni posjet izložbi namijenjene klijentima tj. kupcima tvrtke izlagača*

* Navedeno se ne odnosi na zaposlenike tvrtke izlagača, već samo za jednokratni posjet izložbi za klijente tj. kupce tvrtke – izlagača

Potpisanu i ovjerenu narudžbu molimo poslati putem elektroničke pošte na opatija@hsup.hr ili na faks: 01/4636-735.

Za sve informacije vezane uz rezervaciju izložbenog prostora možete kontaktirati direktoricu Anitu Baričević na telefon 01/6189-590 ili putem elektroničke pošte na anita.dubravicabaricevic@hsup.hr.

Za sve informacije vezane uz rezervaciju izložbenog prostora možete kontaktirati direktoricu  Anitu Baričević na telefon 01/6189-590 ili putem elektroničke pošte na E-MAIL.

Za rezervaciju izložbenih jedinica potrebno je dostaviti ispunjeni i ovjereni obrazac narudžbenice za izložbeni prostor elektroničkom poštom na adresuopatija@hsup.hr ili faksirati na broj 01 4636 735.

Upit za rezervaciju izložbenog prostora

  • 0.00 kn
  • jedinstveni broj unutarnje jedinice prema nacrtu
  • jedinstveni broj vasnjke jedinice prema nacrtu
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.