Uzimajući u obzir trenutačne vladine mjere za sprečavanje daljnjeg širenja koronavirusa, nadolazeći jubilarni 35. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin održat će se VIRTUALNO od 21. listopada do 23. listopada 2020. godine u organizaciji Hrvatske stručne udruge za plin i Centra za plin Hrvatske d.o.o.

Sretni smo što publici iz cijelog svijeta možemo pružiti priliku da sudjeluje u skupu tako da se registrira online. Naša virtualna platforma omogućit će vam praćenje svih tematskih cjelina.

Sudionicima će se omogućiti aktivno sudjelovanje na sastancima putem  pitanja i odgovora (Q&A) i online razgovora – Chata (moguća i video komunikacija 1 na 1) te će im biti omogućeno praćenje cjelokupnog programa i slobodan pristup svim dijelovima skupa.

Nažalost, ove godine nećemo moći fizički ugostiti predavačeALI oni će imati priliku održati svoje prezentacije online!

Sponzori i izlagači će svoje izložbene štandove moći također postaviti online. Vaš virtualni štand omogućit će vam da postavite promotivni video ili da održavate video sastanke sa zainteresiranim posjetiteljima za vrijeme skupa te da objavite online brošuru i ostale materijale i da navedete kontakt podatke tvrtke.

Ovaj godišnji skup i dalje će predstavljati vrhunsku međunarodnu platformu za akademike, tvorce politika i poduzetnike te će prikazivati online rasprave o ključnim problemima u plinskoj i energetskoj industriji.

Iskoristite našu platformu kako biste se povezali s europskom plinskom zajednicom, pokazali svoju stručnost te predstavili svoja rješenja tijekom događanja.